Лесен начин да ставите крај на пушењето

За да се откажете од пушењето потребно е само да ја прочитате оваа книга. Додека ја читаме смеете дури и да пушите. Нема застрашувачки тактитки, нема да се здебелите, а откажувањето нема да го чувствувате како лишување. Ако сакате да се ослободите од навиката, тогаш зграпчете ја шансата. Ален Кар им помогна на милион луѓе да станат среќни непушачи....
Buy Now